Contacteer Ons  |  Grote Baan 3 - 3530 Houthalen - Tel: 011 52.39.91

Domotica en automisatie

Niko Home Control of Velbus - de elektrische installatie van de nieuwe generatie

11
Met Niko Home Control of Velbus bedien je centraal alle functies in huis; de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken… . Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone. De installatie zet je aan om actief energie te besparen en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler.

Hermans-Mullens helpt in de begeleiding van de automatisatie in uw bouwproject. We zijn gecertificeerd om u oplossingen en ondersteuning aan te bieden voor het Niko Home Control en Velbus systeem. We helpen u sfeer te creëren en op een energie-efficiënte manier uw toestellen en hun functies te automatiseren.

Graag stellen we u  de mogelijkheden voor: kom gerust langs voor meer info en voorbeelden.

 

Wéét hoeveel je verbruikt

energie 1Met Niko Home Control heb je op elk moment van de dag een overzicht van hoeveel energie je gezin precies verbruikt. Het energieverbruik (huidig en dagverbruik, gemiddeld verbruik, evolutie) lees je, per kring, eenvoudig op de eco-toets af. Deze nauwkeurige opvolging zet je aan om actief energie te besparen en verspilling tegen te gaan.
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Vervang gloeilampen door energiezuinige leds

energie 2Gloeilampen zijn echte energievreters. Door je huidige verlichting door energiezuinige lampen te vervangen daalt je energiefactuur meteen. Niko heeft een drukknopdimmer in het assortiment die perfect in staat is om lage energie lampen zoals dimbare LED-, laagspanningshalogeen- en halogeenlampen (230V) te dimmen. Ook het uitgebreid gamma dimbare ledarmaturen van Philips© zijn hiermee dimbaar.

 

 

 


 

 

 

Verwarm kamers enkel wanneer nodig

energie 3Met behulp van zoneverwarming bespaar je heel wat energie. Elke ruimte wordt immers op verschillende tijdstippen en op verschillende manieren benut. Zo kunnen kinderkamers bijvoorbeeld tijdens de week van 17 tot 20u verwarmd worden. En de badkamer enkel tussen 7 en 8u ’s ochtends en 22 en 23u ‘s avonds. Een perfecte regeling van de temperatuur in deverschillende kamers komt je energiefactuur ten goede.

 

 

  

Laat het licht niet onnodig branden

energie 4Bewegingsmelders zijn erg handig in ruimtes waar het licht wel eens ongemerkt blijft branden zoals de berging, inloopkast of toilet. Dankzij een bewegingsmelder wordt het licht enkel aangeschakeld wanneer iemand in de kamer aanwezig is. Zo blijft de verlichting nooit onnodig branden. Ook buitenshuis hebben bewegingsmelders hun nut. Je rijdt de oprit op en de verlichting springt aan. Is er geen beweging meer in de tuin? Dan schakelt de tuinverlichting vanzelf uit.

 

 

 

 


Niko Home Control

 niko MediumEasykit slimme sturing Niko homecont

 

Velbus

 

 velbusvelbus velbus edge lit glazen bedieningsmodule metvmbelo bg red2vmbgptcw np nl

Verlofregeling

Jaarlijkse vakantie van maandag 22 juli tot en met zondag 4 augustus 2024 - Uitzonderlijk open op woensdag 24 en woensdag 31 juli van 9u - 16u