Contacteer Ons  |  Grote Baan 3 - 3530 Houthalen - Tel: 011 52.39.91

Bellini Lighting - landelijke verlichting

Bellini Lighting ambachtelijke landelijke verlichting ; specifieke verlichting voor huis en tuin.  Heb je een eerder landelijk interieur en ben je  op zoek naar een aangepaste lichtbron? Dan ben je bij  Hermans-Mullens aan het juiste adres, we integreerden het exclusieve merk Bellini-Lighting in ons aanbod, unieke en op maat gemaakte lichtobjecten waar de vormgeving, de juiste maten en kleuren bepalen of een lichtbron de perfecte lamp wordt.

 

100% handwerk !

 

In het atelier is men dan ook altijd bezig om tegelijk artistieke en technisch volwaardige producten te creëren, uiteraard in samenspraak met de klant. Pure ambacht draagt men hier hoog in het vaandel. Alles wordt in eigen huis gefabriceerd, van het plooien, lassen, patineren tot het bedraden toe ; de beste vakmannen zetten hier dagelijks hun beste beentje voor om voor de klant het mooiste afgewerkt lichtobject te leveren.

Het assortiment van aangeboden lichtbronnen gaat van wandlampen, lusters, tafellampen, staande lampen in cottagestijl, pastoriestijl of landelijke stijl, tot stijlvol moderne armaturen voor binnen en buiten. Daarbij wordt elke verlichting aangepast aan de ruimte waar het een centrale plaats zal invullen ; zowel binnen en buiten gebeurt alles op maat en naar wens van de klant.

 

Grote lusters / vide-lampen

Bellini Lighting is gespecialiseerd in grote lusters voor hal, vide, hoge plafonds en grote ruimtes, waarbij grote hoogtes en lengtes geen enkel probleem zijn en zelfs als een lichtpunt zich niet op de juiste plaats bevindt (denk maar aan renovatieprojecten), worden de lichtbronnen zodanig aangepast, dat ze toch op de perfecte plaats komen te hangen, om de ruimte maximaal te verlichten en de sfeer te creëren die gewenst is. Op die manier hoeven de lichtpunten niet verplaatst te worden.

 

Plafondlampen

 

 

 


 

Wandlampen, staan- en tafellampen

Naast plafondverlichting kan je bij Bellini Lighting ook terecht voor alle bijhorende wand- tafel en staanlampen voor elke ruimte in huis, in de gekende huisstijl, met een retro toets of gewoon strak landelijk ; alles is mogelijk, als het maar een warme sfeer creëert en rust brengt.

 Lichtpunt verkeerd

Het lichtpunt in je plafond zit niet op de juiste plaats? Al dan niet bewust zo geplaatst uit design-oogpunt....  bijvoorbeeld een halve meter naast het midden van de eettafel. Onze Bellini Lighting hanglampen met een decentrale ophanging geven een unieke look.
 

 Buitenverlichting en terrasverlichting

Zelfs in de tuin, waar je kan opteren voor gevelverlichting, grondverlichting of vrijstaande lichtobjecten, komt de verlichting van Bellini Lighting mooi tot zijn recht omdat ze helemaal worden aangepast aan het bestaande tuinontwerp.

 Speciale projecten op maat

Van woonkamer tot keuken, badkamer of zelfs poolhouse, de verlichting van Bellini Lighting voelt zich overal thuis en past zich perfect aan, aan elke omgeving. Ben je op zoek naar landelijke verlichting? Breng dan snel een bezoekje aan onze toonzaal bij Hermans-Mullens in Houthalen-Helchteren en laat je begeleiden door onze lichtadviseurs.

 


De verlichting van Balette & co zijn noodgedwongen stop gezet wegens faillissement en hebben een nieuwe partner kunnen aantrekken voor ons maatwerk in de landelijke sfeer, Bellini Lighting.

 Balette landelijke verlichting, dm light, light gallery 

 

 

 

 

 

 

Verlofregeling

Jaarlijkse vakantie van maandag 22 juli tot en met zondag 4 augustus 2024 - Uitzonderlijk open op woensdag 24 en woensdag 31 juli van 9u - 16u